DINKURSONLINE.SE

Hos oss DINKURSONLINE.se  / Helse & Balance har vi följande avboknings policy:

För att underlätta en smidig process för avbokning och för att upprätthålla respekt för både våra instruktörer och andra deltagare, tillämpar vi följande regler för avbokning av kurser eller sessioner med 24 timmars varsel:
Avbokningstid: Avbokningar måste göras senast 24 timmar före den planerade kursen eller sessionen.

Anmälan om avbokning: Avbokning bör göras genom att kontakta oss via helseogbalance@gmail.com .Du får en bekräftelse på din avbokning.
För sena avbokningar: Avbokningar som görs med mindre än 24 timmars varsel kommer att betraktas som sena avbokningar. I dessa fall kommer avgiften för kursen eller sessionen att gälla och inte återbetalas.

Oförutsedda omständigheter: Förståelsen finns för att oförutsedda omständigheter kan uppstå. I sådana fall ber vi om att du meddelar oss så snart som möjligt för att diskutera eventuella undantag.

Kurser / Gruppkurser: För kurser där flera deltagare är inblandade, senast innan 48 timmars varsel: avtalad kurs ,kan sena avbokningar påverka helhetsupplevelsen för gruppen.

Vi uppskattar ditt samarbete för att skapa en positiv och förutsägbar miljö för alla deltagare.
Dessa regler har införts för att skapa en rättvis och konsekvent process för avbokningar och för att möjliggöra en smidig planering av våra kurser och sessioner.

Tack för ditt samarbete och förståelse. Vi ser fram emot att välkomna dig till framtida aktiviteter. Onlinekurser  
Onlinekurser - 14 dagars ångerrätt

Ljus & Kärlek  Ann Sofie Andreasson